RÓLAM

Ide minden bizonnyal valami rettentő izgalmasat kellene írnom, hosszas cégtörténetről, tanulmányaimról és karrierem kiemelkedő pillanatairól. Még ha mindezt kellően releváns tartalomnak is találnám és őszintén hinnék benne, hogy valami kronológiailag sorrendbe szedett tényhalmaz fog Téged meggyőzni a közös munkáról, akkor sem tenném, mert egyrészt nem szeretnélek untatni, másrészt, jelen esetben én vagyok érted. Rólam elég, ha annyit tudsz, hogy maximalista vagyok és nem ismerem a lehetetlent. Szóval inkább a leendő együttműködésünkről írnék pár sort:

  • Rengeteget kérdezek, mert szeretném teljesen megismerni az ügyfelem igényeit, a vállalkozásuk, cégük, blogjuk, webshopjuk célját, célközönségét, egyedi megoldásaikat, filozófiájukat.
  • Nincs megugorhatatlan akadály. Bármit szeretnél, még ha megoldhatatlannak is gondolod, valahogy megoldjuk.
  • Felhívhatsz, írhatsz e-mailt bármikor, bármivel kapcsolatban. Nem fogok eltűnni, nem fognak megválaszolatlan kérdések maradni.
  • Nem foglak semmire sem rábeszélni, csak azért mert nekem könnyebb, vagy mert a nagy tömeg azt a bevett szokást preferálja. Ettől függetlenül javasolni fogok lehetőségeket, de Te döntöd el, hogy élsz-e velük.