SZOLGÁLTATÁSOK

WordPress honlapok fejlesztése

Ha te is szeretnél egy könnyen kezelhető, mobilkompatibilis honlapot, a legjobb helyen jársz. Legyen szó blogról, bemutatkozó oldalról vagy webshopról, a WordPress tökéletes megoldást nyújt bármilyen honlaphoz. Személyre szabott igényekhez igazodik design és funkció terén is. Könnyedén összeköthető a legkülönfélébb szoftverekkel, pillanatok alatt elhelyezhetőek benne konverziós kódok és keresőbarát szerkezetének köszönhetően a kielégíti a kívánt igényeket.

Google Adwords

Ha számodra fontos, hogy a leendő ügyfeleid könnyedén rád találjanak, ma már elengedhetetlen egy megfelelő stratégiával felépített Adwords kampány. Számos beállításának köszönhetően könnyedén megtalálhatod a célcsoportod és bármikor visszacsábíthatod őket weboldaladra, ám egy nem megfelelően koordinált reklámhadjárattal felesleges költségekbe verheted magad. A céljaid biztos eléréshez nélkülözhetetlen a szakszerű segítség.

Facebook kommunikáció

A mai világban egy vállalkozásnak nélkülözhetetlen, hogy jelen legyen a Facebook világában, melynek egyik alappillére a folytonos kommunikáció. Erre azonban keveseknek marad ideje a hétköznapi teendők mellett. A közösségi média dinamikusan fejlődő világában a rendszeresség mellet fontos, hogy a közvetlenül elérhető célcsoportot ne csak szórakoztassuk, hanem valódi vevővé vagy ügyféllé léptessük elő.

Szövegírás

Tökéletes elképzelésed van vállalkozásod filozófiájáról, de nem tudod hogyan add át célravezetően a közönségednek? Nem szívesen írsz blogot, de tudod, hogy a Google szereti az új bejegyzéseket? Ezt a terhet szívesen leveszem a válladról. Figyelemfelkeltő, frappáns szöveggel és időről időre megújuló tartalommal könnyebben szólíthatod meg célcsoportod és építhetsz bennük bizalmat.

Prezi készítés

A statikus szemléltető eszközök helyett dobd fel előadásod a Prezi segítségével! A hatékony információ átadásához az egyik legmeghatározóbb tényező a megfelelő vizuális élmény. Ezzel a prezentációs szoftverrel bármilyen üzleti meetinget vagy értékesítési folyamatot maradandó élménnyé tehetsz a hallgatóságnak.

Grafikai munkák

A legtöbb online marketingkampány esetében a megfelelően kidolgozott koncepció és a hangzatos szöveg kéz a kézben jár az igényes grafikai elemekkel. Lehet ez egy komplett cégarculat kialakítása, logóval, betűtípussal és színvilággal, vagy egy Facebook borítókép megalkotása, ugyanakkora figyelmet kell neki szentelni, mint a teljes üzleti stratégiánk többi komponensére.